AMK Produktion

Om oss

AMK PRODUKTION har funnits sedan april 2015 och företaget startades av Alma och Munib. Vårt team har lång erfarenhet inom branschen och sätter alltid kundens behov i fokus. Vi utför arbeten i Örebro med omnejd åt både privatpersoner och företag.

Munib Krak är huvudpersonen i personalstyrkan och Alma är administrationsansvarig.

15 års erfarenhet i byggbranschen har gett Munib kunskap inom både mark- och anläggningsarbeten, stensättning och invändiga arbeten i hem och hus. Han leder alla arbeten till perfektion. Munib har även certifikat för att utföra badrumsrenoveringar. Samtliga anställada har en gedigen och bred yrkesbakgrund. Vi har dessutom ett nära samarbete med duktiga underentreprenörer som vi anlitar vid behov.

Vi arbetar mot 100 % nöjda kunder och utför alla uppdrag med helhjärtat fokus – vårt team består av erfarna entreprenörer som erbjuder kompletta helhetslösningar. Det är viktigt för oss att vi arbetar nära våra uppdragsgivare, då vi tror på att ett bra samarbete lägger grunden för ett lyckat slutresultat.

Lyhördhet är något vi värderar högt och vi tar till oss alla dina önskemål och kommer gärna själva med förslag och idéer för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Kontakta oss för ett professionellt utfört jobb av högsta kvalitet!

AMK Produktion är våtrumscertifierat av Byggkeramikrådet och medlem i Plattsättarentreprenörernas Riksförbund.